BETALEN & VERZENDEN

Betalen & Verzenden:

Nadat je order betaald en afgerond is op de website, zal het verstuurd worden. (tenzij je hebt aangegeven dat je het wilt ophalen in Hoogmade.

LABEL071 verzend alles met Post NL (met track & trace code). Ons streven is om dit altijd binnen 2 werkdagen te doen.

Artikelen op werkdagen vóór 15:00 besteld en betaald worden (indien voorradig) veelal dezelfde dag verzonden.

Wij hanteren een verzendtarief van 4,25 per bestelling, ongeacht de grootte van het pakket. 

Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.

Retourneren:
Wil je iets retour sturen? Geen probleem, mits alle artikelen die je wilt retourneren onbeschadigd en in originele staat zijn! Meld je retour aan binnen 14 dagen na ontvangst door middel van een mailtje naar info@label071.nl. Vervolgens kun je de retour sturen naar onderstaand adres. Retour sturen van je pakket is áltijd voor eigen rekening. Het is van belang dat je de artikelen goed verpakt terug stuurt, het liefst in de originele verpakking. Eventuele toebehoren (kadootjes) dienen bijgevoegd te zijn. Verzenden met track en trace is aanbevolen, aangezien het verzenden op eigen risico is. Je kunt altijd een retour etiket aanvragen per e-mail, die betaal je dan aan mij, daarna mail ik het PDF naar je toe. Deze kun je eenvoudig op het pakketje plakken en even laten scannen bij een Post NL punt.  Als de héle bestelling retour komt vanwege een defect aan het product, zijn de retour kosten wél voor LABEL071.. 

Retouradres:
LABEL071, Theo Bosmanlaan 37, 2355 DA, Hoogmade.

Omruilen:
Wil je een artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur? Dat kan. Meld je retour aan binnen 7 dagen doormiddel van een mailtje naar info@label071.nl. Vermeld in de mail altijd je naam, ordernummer en wat je wilt ruilen en voor welke nieuwe kleur. Stuur dan het artikel binnen 14 dagen retour naar bovenstaand adres. (verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening) Wij zullen uiteraard geen extra verzendkosten inrekening brengen voor een omruiling. 

BELANGRIJK:
Alles wat retour komt moet onbeschadigd en ongedragen zijn. (vrij van parfum e.d)
Graag alles terug sturen in de originele verpakkingen.

 

 

 

© 2015 - 2024 LABEL071 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel