BLACK FRIDAY - CYBER MONDAY 2022

Welkom op de speciale pagina voor BLACK FRIDAY 2022.
Leuk dat je bij me shopt... dat waardeer ik echt! Ik maak een feestje van je pakketje... wil je iets ingepakt hebben voor verjaardag, sint of kerst? Let me know! (Schrijf het dan bij de opmerkingen bij het afrekenen)

En omdat jij fijn op mijn website shopt, ga ik je belonen vanwege de BLACK FRIDAY actie... met een gratis kadootje.

Iedereen die voor minimaal €15 iets besteld (verzendkosten niet meegerekend) mag hier 1 kadootje uitkiezen en gewoon aan je mandje toevoegen. Dit kost echt niets. 

LET OP; de actie met de gratis kado's is ALLEEN ONLINE.... en níet in de winkel... wil je dus ophalen in de winkel, dan kán dat wel, maar alleen als het online besteld én betaald is!! 

* IN DE WINKEL HEBBEN WIJ WEER EEN ANDERE ACTIE 

Mochten er nu tóch meer dan 1 gratis kado's in je mandje beland zijn :-).... dan kies ík wélk gratis kado er meegestuurd word bij je bestelling. Zorg dus dat je het "eerlijk" doet. Gaat het niet eerlijk en bestel je niet voor minimaal €15 maar voeg je tóch een kadootje toe? Dan moet ik streng zijn en dit aanpassen... sorryyyyy

 

LET OP:

- BOVENSTAANDE ACTIES GELDEN NIET OP REEDS GEKOCHTE ARTIKELEN EN NIET MET TERUGWERKENDE KRACHT.

- ARTIKELEN DIE ONLINE BESTELD WORDEN DIENEN DIRECT MÉT IDEAL TE WORDEN AFGEREKEND (JE MAG DUS NIET KIEZEN VOOR 'BETALEN BIJ OPHALEN'... INDIEN JE WÉL WILT OPHALEN KIES DAN VOOR: 'IDEAL'ÉN 'AFHALEN BIJ WINKELIER'... ANDERS WORDEN ER VERZENDKOSTEN BEREKEND) 

- IK KAN DUS GEEN ARTIKELEN RESERVEREN DIE NOG NIET BETAALD ZIJN.

- BELANGRIJK OM TE WETEN: DE VOORRAAD VAN DE WINKEL EN ONLINE IS VERSCHILLEND. HET KAN DUS ZIJN DAT IETS ONLINE UITVERKOCHT IS EN IN DE WINKEL NOG WÉL TE KRIJGEN IS, MAAR OOK ANDERSOM. WIL JE DUS NOG IETS BEMACHTIGEN WAT UITVERKOCHT IS, KUN JE HET ALTIJD NOG PROBEREN DOOR MIJ EEN APPJE OF E-MAIL TE STUREN. (Níet bellen!!!) dit is geen garantie dat het lukt, maar altijd te proberen.

info@label071.nl

0614976307

SHOP-ZE

liefs, Wendy.

© 2015 - 2022 LABEL071 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel